SHOTS - (Havtorn)

SHOTS - (Havtorn)

Havtorn juice – fyldt med vitaminer

ENESTE HAVTORN PRODUKT PÅ MARKEDET UDEN VARMEBEHANDLING !!!

Her på siden finder du frisk Havtorn Juice, som er 100% økologisk, rå og IKKE varmebehandlet, for bevarelse af alle næringsstoffer. En hver form for varmebehandling vil ødelægge en del af de gavnlige næringsstoffer, især C-vitamin som er særdeles varmefølsom.  

I Danmark vokser havtorn planten i havklitter og på skrænter. Man taler om at havtorn er en ”kønnet” plante, dvs. der eksisterer han- og hunplanter. Dog er det kun hunplanten, som bærer de små gule og vitaminholdige bær. Havtorn er yderst rig på C-vitamin, og desuden indeholder bærrene A-, B-, og E-vitaminer, omega-7 fedtsyrer, samt antioxidanter. Man omtaler således havtron som nordens citron, grundet dens mange fantastiske egenskaber.

Se også vores udvalg af juicekur, med disse kan du opnå en sundere livsstil og et effektivt vægttab, hvis du ønsker dette. Alle juicekure er naturligvis økologiske og fremstillet af de bedste danske råvarer.

Køb 30 stk. havtron juice til kun 299,00 kr. i vores webshop. -¨Opnå op til 22% rabat ved køb af flere poser - Køb derfor juicer i dag, og få gode rabatter.  Vi sørger for hurtig levering af dine varer. Nemmere kan det ikke være at komme i gang med en sundere livsstil. Vi glæder os til at modtage din bestilling.