JUICEKASSE - (Juice + shots)

JUICEKASSE - (Juice + shots)

Den ideelle juice kasse til dig!

Vi ønsker det bedste til hele Danmarks befolkning, og det forsøger vi at gøre via vores økologiske produkter, der gør det nemt at leve sundt.

Alle vores juice har fordelingen 80/20, dvs. at grøntindholdet er på min. 80% og frugtindholdet på max 20% - dette er den helt ideelle sammensætning.

Alle vores produkter er 100% økologiske - og dermed både godt for dig og miljøet. Vi producerer alle juicer via SLOW-metoden. Det er en metode, der skånsomt presser alle næringsstofferne ud af råvarerne og dermed bevarer flest mulige vitaminer og mineraler. Alle vores juice er altså koldpressede, økologiske SLOW-juice.

Vi lynfryser alle vores produkter lige efter fremstilling, for optimal bevarelse af de gode næringsstoffer. 

Alle juicer er lette at tage med, så du kan nyde din økologiske, SLOW-juice på farten. 
Med sådan en kasse får du den ideelle start på en god og sund livsstil.

Er du blot ude efter inspiration til hvilke juice du bedst kan lide, da kan du her på siden finde forskellige juice mix. Det er en let måde at komme ind i vores juice-univers. Med sådan en juice kasse kan du prøve forskellige varianter af vores økologiske juice samt vores skønne ingefær/gurkemeje SHOT. Klik ind på de enkelte kasser og se hvad de indeholder. Vælg din favorit og glæd dig til at modtage den.

Udtalelse fra en kunde:

Har modtaget – og nydt den første af de skønne grønne juicer.
Hvor ER det lækkert at få juice UDEN alt besværet og rengøringen bagefter – Genialt !!!
- Tina, Hjørring