Om os

Velkommen til ren, rå økologi, hvor kvalitet er i absolut fokus!

Living Superfood drives af ægteparret Anita & Allan.

Allan har været landmand hele sit liv og har bred viden omkring dyrkning af forskellige afgrøder. Ydermere er han "sundhedsnørd" med en livslang interesse for kost og ernæring.
Allan er gift med Anita, som har en bred viden inden for krop, kost og ernæring.

Anita har stor erfaring/passion omkring hvad antiinflammatorisk og plantebaseret kost har af betydning for os både fysisk og mentalt. Hun er certificeret kostvejleder/coach samt fysiurgisk kropsterapeut, og har stort kendskab til kroppens behov og funktion/vitalitet. Anita deler gerne ud af sin viden.
Sammen har de 2 børn Sine på 20 og Mikkel på 18 år.

Vores store passion for sunde juicer og sund kost generelt strækker sig mange år tilbage, og vi har altid haft stor fokus på, hvordan man hele tiden kan optimere sit helbred både fysisk og psykisk.
Gennem årene har vi fået mere og mere fokus på de såkaldte ”superfoods” dvs. naturens absolut sundeste råvarer.
Vi brænder for økologi og bruger udelukkende økologiske råvarer i vores produkter.

Kald os bare "nørder", vi går nemlig op i deltaljen og går aldrig på kompromis med kvalitet.
Vi "nørder" hele tiden med udvikling og sammensætning af optimale funktionsdygtige produkter.

Vores fokus og vision er at fremstille kvalitets produkter af absolut verdensklasse til den sundhedsbeviste forbruger, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet.

Derfor har vi udviklet sunde produkter, der gør det nemt og sjovt at øge sit daglige indtag af grønt, frugt, bær og de eftertragtede superfoods.
Vi bruger udelukkende skånsom slowjuice og derefter lynfrysning, for at bevare alle vitaminer, mineraler, antioxidanter og enzymer.
Man er dermed sikret friske juicer hver gang.
Vi bruger ingen former for varmebehandling eller tilsætningsstoffer af nogen art.

Vi dyrker som de eneste i Danmark vores hvedegræs udendørs, hvor afgrøden får optimal vækstbetingelser. Dette har stor betydning for næringsindholdet i den færdige juice.
 
Andre spændende superfoods er under planlægning, og vi vil løbende udvikle nye spændende produkter til den sundhedsbevidste forbruger.